Logo Jeanne
Menu

expertise

 

Jeanne design illustratie, grafisch ontwerp & animatie

Wat kan ik voor je betekenen?

Vanuit mijn studio in Arnhem help ik jouw verhaal te vertellen in beeld. Visuele communicatie dus. Van redactionele illustratie tot infographic, van pictogram tot animatie, van logo en huisstijl tot website of app. Maar net waar jouw verhaal behoefte aan heeft om impact te maken.

Illustratie

De kracht van een illustratie is dat je er iets mee kunt verbeelden dat (nog) niet bestaat of dat moeilijk is uit te leggen in woorden (probeer maar eens met tekst te beschrijven hoe je een IKEA kastje in elkaar zet, en dat in 20 talen...) Met een illustratie kun je je verhaal optimaal afstemmen op jouw doelgroep en je communicatie onderscheidend en opvallen maken. Als illustrator verzorg ik:

educatieve & redactionele illustraties
infographics & praatplaten
pictogrammen

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp dat werkt, daar draait het om. Om tot een grafisch ontwerp te komen dat voor jóu werkt, gaan we eerst aan de slag om tot de kern te komen. Wat is je doel? Wat wil je vertellen. Wie is je doelgroep? Als we die vragen samen helder hebben beantwoord, dan ga ik aan de slag met sterke ontwerpen jouw organisatie vooruit helpen:

grafisch ontwerp van logo & huisstijl
grafisch en digitaal ontwerp
vormgeving van boeken & boekomslagen

Animatie

Een kort filmpje trekt de aandacht, legt lastige of saaie materie snel uit en wordt ook nog eens goed bekeken op je website en gedeeld op social media. Ik help je graag met een animatie. meer info

Nieuwsgierig? Neem gerust een duik in het portfolio.

Wil je kennis maken of je ideeën bespreken? Bel 06 28 64 53 02 of mail voor een afspraak.

Werkwijze Jeanne design

picto onderscheid

2 Onderscheidend concept

Een sterk concept en een eigen stijl maken jouw visuele communicatie uniek en onderscheidend. Dit versterkt jouw branding en zorgt ervoor dat jouw doelgroep je uit duizenden herkent.

picto gesprek

4 Heldere communicatie

Je wordt nauw betrokken bij het ontwerp- en illustratieproces. Naar aanleiding van de eerste inventarisatie / briefing ontvang je een offerte waarin de opdracht, werkzaamheden en randvoorwaarden helder worden omschreven. Ook tijdens het ontwerp- en illustratieproces blijf je betrokken bij alle fases: van eerste schets tot eindproduct zijn er meerdere overleg- en ‘goedkeur’ momenten. Zo creëren we samen een succesvol eindproduct.