Logo Jeanne
Menu

expertise

 

Jeanne design illustratie, grafisch ontwerp & animatie

Wat kan ik voor je betekenen?

Jeanne design is de naam van mijn ontwerpstudio voor pakkende illustraties, effectief grafisch ontwerp en heldere uitleganimaties. Ik help organisaties met het realiseren van onderscheidende visuele communicatie.

Illustratie

De kracht van een illustratie is dat je er iets mee kunt verbeelden dat (nog) niet bestaat of dat moeilijk uit te leggen is in woorden (probeer maar eens met tekst te beschrijven hoe je een IKEA kastje in elkaar zet, en dat in 20 talen...) Illustraties kunnen taalbarrières, leeftijden en cultuurverschillen overstijgen. Als illustrator verzorg ik:


Grafisch ontwerp

Ik help je bijvoorbeeld met het grafisch ontwerp van een corporate identity (logo, huisstijl en website) die jouw positionering en meerwaarde in één oogopslag laten zien. On- en offline ontwerp dat weerspiegelt wat jouw organisatie doet, voor welke doelgroep en vooral wat jouw organisatie nu juist zo bijzonder maakt.

  • ontwerp logo & huisstijl meer info
  • ontwerp websites & digitale presentaties
  • vormgeving van boeken & boekomslagen meer info
  • brochures, magazines, banners & posters

Animatie

Bewegend beeld brengt een boodschap supermakkelijk over. Een kort filmpje trekt de aandacht, legt lastige of saaie materie snel uit en wordt ook nog eens goed bekeken op je website en gedeeld op social media. Ik help je graag met een animatie. meer info

Nieuwsgierig? Neem gerust een duik in het portfolio.

Wil je kennis maken of je ideeën bespreken? Bel 06 28 64 53 02 of mail voor een afspraak.

Werkwijze Jeanne design

picto onderscheid

2 Onderscheidend concept

Een sterk concept en een eigen stijl maken jouw visuele communicatie uniek en onderscheidend. Dit versterkt jouw branding en zorgt ervoor dat jouw doelgroep je uit duizenden herkent.

picto gesprek

4 Heldere communicatie

Je wordt nauw betrokken bij het ontwerp- en illustratieproces. Naar aanleiding van de eerste inventarisatie / briefing ontvang je een offerte waarin de opdracht, werkzaamheden en randvoorwaarden helder worden omschreven. Ook tijdens het ontwerp- en illustratieproces blijf je betrokken bij alle fases: van eerste schets tot eindproduct zijn er meerdere overleg- en ‘goedkeur’ momenten. Zo creëren we samen een succesvol eindproduct.