Logo Jeanne
Menu

over Jeanne

 

Jeanne Melchels illustrator, grafisch ontwerper & motion designer

Jeanne Melchels

Over Jeanne

Door mijn achtergrond van Kunstacademie (ArtEZ) en marketingcommunicatie (NIMA B) combineer ik de twee werelden van esthetiek en functie tot een optimaal communicerende mix.

Opdrachtgevers waarderen mijn heldere projectcommunicatie en mijn gestructureerde, zorgvuldige manier van werken. Ik ga altijd voor kwaliteit en verdiep me grondig in doelgroep en functie voordat ik start met ontwerpen. Door deze gedegen voorbereiding slaag ik erin complexe boodschappen terug te brengen naar heldere visuele communicatie.

Als ik ontwerp of illustreer ben ik in mijn element; beeldtaal is voor mij de meest natuurlijke manier van communiceren. Daarbij vind ik inspiratie in de eindeloze en kleurenrijkdom en soms bizarre vormtaal uit de natuur.

Mijn hart gaat het meest uit naar het illustreren of ontwerpen voor opdrachtgevers die zich richten op duurzaamheid, projecten waarin de natuur een rol speelt, of educatieve en sociaal maatschappelijke onderwerpen. Graag werk ik samen met drukkerijen of andere producenten die zo milieuvriendelijk mogelijk produceren: CO2-neutraal, met gifvrije inkten en natuurlijk op duurzaam papier (bijvoorbeeld FSC-gekeurd, gerecycled of gemaakt van landbouwafval).Wat anderen over Jeanne zeggen

Els Martijn Firm of the Future

"Jeanne heeft schitterend werk geleverd in een relatief korte tijd. Zij luistert naar je en interpreteert je wensen op een razend snelle manier met een resultaat dat ik vooraf niet had kunnen bedenken. Haar werk is schitterend en op maat. Oftewel beestachtig goed!"

Naturalis Biodiversity Centre

"Dank voor je prachtige werk! We gebruiken het met veel plezier."


Velison Wonen

"Wij zijn er super blij mee!"

Marianne van Zetten Novilo

"Jeanne heeft de vormgeving van mijn prentenboek gedaan. Het was een plezier om met haar samen te werken. Het is fantastisch als iemand je in een oogopslag begrijpt en aanvult! Jeanne reageert altijd vlot op vragen/mail, iets wat ik enorm waardeer gezien de tijdsdruk die achter dit project zat. Het resultaat is fenomenaal! Jeanne, ontzettend bedankt voor de samenwerking."

Franscisca Fiets Birota Support

"Het was zeer prettig om met Jeanne samen te werken. Zij heeft een unieke prettige manier van werken. Zij heeft haar passie, kennis en creatieviteit gebruikt om tot een goed ontwerp te komen. Mijn logo straalt precies uit waar mijn bedrijf voor staat: helder en duidelijk. Ik wil haar dan ook van harte aanbevelen."

Wil je kennis maken of je ideeën bespreken? Bel 06 28 64 53 02 of mail voor een afspraak.

Jeanne design heeft visuele communicatie geraliseerd voor: