Logo Jeanne
Menu

Ontwerp website, logo en illustraties

grafisch ontwerp website MijnLoopbaanPlan
eekhoord illustraties voor website MijnLoopbaanPlan

Mijn Loopbaan Plan

Als je er het hele weekend tegenop ziet om op maandag weer aan het werk te gaan, wordt het hoog tijd om in actie te komen. Want hoe tof is het om werk te hebben waar je blij van wordt? Maar ja... hoe dan?

Of wat als de kans op een baan binnen je vakgebied verdwijnt door de Corona maatregelen? Je wilt wel graag aan de slag, maar wat zijn je mogelijkheden?

Loopbaancoach Herma Wichman van Stip op de horizon coaching ontwikkelde hiervoor een laagdrempelige online loopbaan test: Mijn Loopbaan Plan

Herma wilde voor Mijn Loopbaan Plan graag een nieuwe frisse website en dito beeldmateriaal. Maar dan wél graag illustratief beeldmateriaal waarin iedereen die niet lekker in zijn vel zit in zijn huidige loopbaan zich kan herkennen. Ongeacht in welk soort vakgebied je werkt, of op welk punt je staat in je carrière.

En graag met een beetje humor. Want vastlopen in je carrière is zo al vervelend genoeg.

Maar hoe verbeeld je 'niet op je plek zitten' zonder dit aan een werkomgeving te koppelen?

Het werd een eekhoorn die zit te vissen: verveeld, chagrijnig en duidelijk niet op zijn plek. We zien eekhoorn Mijn Loopbaan Plan invullen, en weer ontdekken wat hij wil: hij wil de boom in! Hij heeft weer een droom...

If you can dream it, you can do it!

Zoals altijd met maatschappelijk relevante onderwerpen in combinatie met beestenboel: dit was weer een feest om te mogen illustreren en ontwerpen! De technische realisatie van de website is verzorgd door Martijn van Beelen van Visual Writings.


naar portfolio overzicht

meer over illustraties

meer over logo & huisstijl

meer over grafisch ontwerp