Logo Jeanne
Menu

illustratie en ontwerp interactieve PDF

iillustraties partnerschap met ervaringsdeskundigen bij medisch wetenschappelijk onderzoek en innovatie • KCRU UMC interactieve PDF en illustraties partnerschap met ervaringsdeskundigen bij medisch wetenschappelijk onderzoek en innovatie • KCRU UMC interactieve PDF en illustraties partnerschap met ervaringsdeskundigen bij medisch wetenschappelijk onderzoek en innovatie • KCRU UMC

KCRU

Het zal je maar gebeuren... Een ziekte of ongeluk met een pittig revalidatietraject.

Nu wordt er nieuw onderzoek gedaan, preciés naar jouw aandoening, en als ervaringsdeskundige heb jij of je naaste super waardevolle praktijkinformatie.

Je zou heel graag betrokken willen worden bij het onderzoek...

Dat kan!

Om écht het verschil te kunnen maken voor revalidatiepatiënten en hun naasten werkt het KCRU in hun onderzoeks-, innovatie- en implementatieprojecten samen met ervaringsdeskundigen.

Kortom: partnerschap in alle fases en alle aspecten van onderzoek.

Partnerschap is niet altijd simpel te realiseren. KCRU verzamelde daarom mooie praktijkvoorbeelden van partnerschap voor alle stappen in de onderzoeks- en innovatiecyclus. Wat gebeurt er in elke fase en wat betekent dat voor de samenwerking en de activiteiten?

Om deze praktijkvoorbeelden te delen, ontwikkelde KCRU een handig en prettig leesbaar document: een interactieve PDF over partnerschap in de onderzoeks- en innovatiecyclus. Daarnaast geeft KCRU trainingen en advies op maat op het gebied van partnerschap.

KCRU heeft mij gevraagd de illustraties en vormgeving te verzorgen. Een mooie en betekenisvolle klus!


terug naar portfolio

meer over illustraties

meer over pictogrammen

meer over grafisch ontwerp