Logo Jeanne
Menu

Restyle website en ontwerp logo & huisstijl

logo en huisstijl voor Stip op de horizon coaching
restyle webiste Stip op de horizon coaching

Stip op de horizon coaching

Loopbaancoach Herma Wichman begeleidt mensen binnen en buiten het onderwijs bij het ontdekken en bereiken van hun stip op de horizon. Vandaar ook de naam van haar coachingspraktijk.

Na een naamswijziging was haar organisatie toe aan een nieuw logo en huisstijl, en een restyle van de bestaande website. In het logo staan twee vliegende kraanvogels centraal. Dit dynamische beeldmerk staat voor flow, synergie en samenwerking.

Waarom kraanvogels? Deze symbolische 'brenger van geluk' is namelijk een bijzondere trekvogel die obstakels overwint op zijn weg naar de stip op de horizon. Letterlijk geen berg is te hoog voor de kraanvogel: In Azië vliegt de kraanvogel zelfs over de Himalaya (!) om van de broedgebieden naar het winterverblijf te komen. Dit is een van de zwaarste migraties onder vogels, waarbij de kraanvogels tot op 10 km hoogte vliegen.

De bestaande website mocht qua opbouw en structuur zoveel mogelijk hetzelfde blijven. Met nieuw beeldmateriaal (waarin de horizon vaak centraal staat), frisse typografie en het toevoegen van de huisstijlkleuren hebben we de site een nieuw jasje gegeven waardoor on- en offline communicatiemiddelen mooi bij elkaar aanluiten en elkaar gaan versterken.


terug naar portfolio

meer over pictogrammen

meer over logo & huisstijl

meer over grafisch ontwerp