Logo Jeanne
Menu

Folder iIllustraties cliëntondersteuning

brochure Oogsthof

Gemeente Rheden en Rozendaal

Iedereen heeft wel eens steun, advies of een luisterend oor nodig. Als dingen ingewikkeld zijn, of als je niet weet waar je terecht kunt met vragen, kan een onafhankelijk cliëntondersteuner helpen. Zo sta je er niet alleen voor als je hulp nodig hebt bij werk, geld, opvoeding, woonruimte, (geestelijke) gezondheid of eenzaamheid.

Gemeente Rheden en Rozendaal vroeg aan OudZuid Ontwerp om een folder te ontwikkelen over onafhankelijke cliëntondersteuning. OudZuid Ontwerp verzorgde het grafische ontwerp en klopte bij mij aan voor de achtergrondillustraties.

Pakkende illustraties maken de tekst van je folder, website of wetenschappelijk rapport aantrekkelijk en beter toegankelijk. Illustraties helpen je om jouw communicatieboodschap snel én makkelijk over te brengen op je doelgroep. Soms is een waanzinnig mooie foto de beste optie als beeldmateriaal, maar in andere gevallen is een illustratie de meest logische keuze. Met een illustratie kun je namelijk óók verbeelden wat niet te fotograferen valt.

Met een illustratie kun je bijvoorbeeld ook iets verbeelden dat (nog) niet bestaat of een complex of abstract onderwerp simpel en begrijpelijk uitleggen.