Logo Jeanne
Menu

Illustraties sociale kaart

illustratie banner website sociale kaart gemeente Teylingen • Jeanne design
illustraties voor animaties campagne 'Meedoen in Teylingen' • Jeanne design illustraties voor animaties campagne 'Meedoen in Teylingen' • Jeanne design

Studio Teekens

Studio Teekens ontwikkelde een campagne om de sociale kaart van gemeente Teylingen onder de aandacht te brengen. Op zo'n online sociale kaart vind je organisaties, verenigingen en initiatieven die inwoners helpen om zich gezond en energiek te voelen, en mee te doen in de maatschappij. Denk aan sportclubs en culturele verenigingen, maar ook bijvoorbeeld aan organisaties waar je terecht kunt met vragen over eenzaamheid, welzijn en omgaan met geld.

Studio Teekens vroeg mij om het illustratie gedeelte van deze campagne te verzorgen. Dat betekende het illustreren van zes karakters die op zoek zijn naar een sportclub, iemand om mee te praten, vrijwilligerswerk, een koor, iets leuks om te doen na school of simpelweg gezelligheid. Deze karakters zijn voor de campagne tot leven gebracht in animaties door Kasper Werther.

Op de website 'Meedoen in Teylingen' komen de karakters terug in een banner met een aantal typische landmarks van de gemeente.