Logo Jeanne
Menu

Ontwerp & illustratie apps en handleidingen

ontwerp logo en folders Future Experience Centre • Jeanne Design
ontwerp logo en folders Future Experience Centre • Jeanne Design

Future Experience Centre

Wat gaat de toekomst ons brengen? We leven in een dynamische wereld die snel veranderd en die vraagt om duurzaamheid, flexibiliteit, innovatie en samenwerking. Bij het Future Experience Centre kunnen teams op ontdekkingsreis naar een duurzame toekomst door middel van Xperiences, Workshops en Serious Games.

Wat wordt bijvoorbeeld het vervoer van de toekomst? En wat eten we in 2050? Gaan we ons voedsel echt 3D-printen en zijn insecten lekker? Hoe zet je samenwerking in om een eiland klimaatneutraal in te richten? En wie pakt de leiding tijdens een CO2-escape game?

Achter het Future Experience Centre schuilt de kennis van Firm of the Future. De huisstijl mocht dan ook een afgeleide worden van de huisstijl van Firm of the Future. De ovale vormen, het kleurpalet en de lettertypes zorgen er voor dat deze twee huisstijlen mooi bij elkaar aansluiten. Deze huisstijl omvat folders, handleidingen, apps speurtochten, recepten... noem maar op.

Het geïllustreerde character Sil (afkomstig uit het boek Klimaathart van Firm of the Future) komt overal terug om ons instructies te geven tijdens het ontdekken van de toekomst. Superleuk om te mogen ontwerpen!


naar portfolio overzicht

meer over illustraties

meer over grafisch ontwerp